costume spital

Wiki Article

costume chirurgicale
Industrial WholesaleHelp staff in all roles get workwear that assists them conduct, from coveralls to collared shirt.

Costum medical piersica cu bluza cu fermoar cambrata, trei buzunare aplicate si pantaloni piersica cu elastic

Uniformele medicale oferite de magazinul nostru sunt produse de înaltă calitate, realizate din materiale durabile și rezistente, care oferă confortul și protecția de care medicii au nevoie.

* Tabelul de mai sus prezintă mărimile indicative. Mărimile reale pot să difere puțin de cele din tabel în funcție de fason sau design. Returnare fără probleme

Contracting & TradesHelp employees in all roles get workwear that helps them accomplish, from coveralls to collared shirt.

Gama R-Line aduce un in addition fata de uniformele clasice adoptand un stil american treatment se raspandeste zi de zi. Materialul este de o calitate net superioara, culori variate, iar modelele sunt moderne cu un croi deosebit care sa te scoata in evidenta.

Specialty RetailHelp workers in all roles get workwear that can help them conduct, from coveralls to collared shirt.

Physician in uniforma este un producator roman de costume medicale dama si barbati care vă propune o gamă variată de modele unice de uniforme medicale, într-o varietate de culori deosebite.

Colectia de uniforme medicale dama HPlusGroup este inspirata in halat medical primul rand de necesitatile reale ale personalului medical, avand in prim plan confortul si calitatea ireprosabila. 

Google Tag Manager seteaza cookie-uri pentru a urmări comportamentul utilizatorilor și activitatea pe un Web site pentru a livra reclame cat mai personalizate.

Medical doctor in uniforma este un producator roman care vă propune o gamă variată de modele unice de costume medicale in V, într-o varietate de culori tinute medicale deosebite. Cu marimi de la XXS la 4XL, confortabile si culori variate cu style and design fashionable,unic, ergonomic de calitate superioară.

Sets consent for sending consumer info to Google for marketing purposes. Sets consent for sending user data to Google for promotion needs. 30 zile

Accesorii costume chirurgicale pentru pantofi Șosete de lucru Produse de îngrijire încălțăminte Branțuri și șireturi pantofi

Va oferim costume chirurgicale, costume pentru mai multe asistenti medicali si farmacisti, pentru doctori si costum de clinica totodata pentru personalul SMURD.

Report this wiki page